Oordeel professionals


 • Op http://www.download-boekhoudpakket.in-research.info worden boekhoudprogramma's onderling vergeleken. De onderzoekers zijn positief over het boekhoudpakket YSA-Plus met laagste totale jaarkosten! Het is een onafhankelijke site waar veel relevante informatie is te vinden over boekhoudprogramma's.

 • Een overzicht van alle boekhoudprogramma's staat op:
  www.boekhoudpakket.in-research.info/Boekhoudpakketten.php?Type=F.
  Ons boekhoudpakket wordt vermeld in deze lijst onder de naam Account YSA-Plus ongeveer in het midden. Dit betekent dat gemiddeld wordt gescoord voor functionaliteit. De jaarlijkse kosten zijn opvallend laag (smal balkje in rechtse kolom).
  En een uitgebreide beschreven is te vinden op:
  http://www.boekhoudpakket.in-research.info/R_Main.php?Id=26

 • Op www.boekhoudpakketten.info staat het onderzoek van registeraccountant Anton Greefhorst. Hij concludeert dat er geen relatie bestaat tussen de prijs en de prestatie van boekhoudpakketen. Ons boekhoudprogramma is te vinden onderaan in deze lijst onder de naam YSA+. Het wordt royaal beloond met vier sterren voor prestaties (het maximum in de lijst is 6 sterren).
 • Een andere site waarop diverse boekhoudprogramma's met elkaar worden vergeleken is www.softwarepakketten.nl. Alfabetisch gerangschikt is YSA-Plus te vinden als laatste in deze lijst.
 •  

  index   home