Terug   Invullen Gastenboek   Stamboom 

Gastenboek


Naam:

Schreef:


Margriet Brandsma   Door de naam van mijn vader te 'googelen' kwam ik op deze site terecht. Ik kwam tot de ontdekking dat het niet mijn vader betrof in deze stamboom, maar zeer waarschijnlijk zijn grootvader (Obe Hyltje Brandsma). Er staat bij met wie hij getrouwd was, dat klopt en ook de plaats van overlijden klopt. De vader van mijn vader (mijn grootvader dus) heeft een boek over onze familiestamboom geschreven, die zeer ver terug gaat. Wie meer info hierover wil hebben (de maker van deze site?) kan mij een prive-mail sturen.
Groeten, Margriet Brandsma  


Francien Boomstra-P‚ques   Mijn meisjesachternaam P‚ques (met of zonder s) komt niet veel voor en ben daarom erg nieuwsgierig wie deze naam draagt in binnen en/of buitenland. Ik wil graag weten tot hoever mijn naam is terug te voeren.
Reacties heel erg welkom.
Groet, Francien.  


Jozeph   Bedankt voor u mooie site. Ik heb er een en ander vanaf kunnen halen om weer een kwartierstaat te kunnen vullen.
Ik vind de navigatie ook zeer vriendelijk en denk er aan om Sta-Data naast Pro-Gen te gebruiken. Maar ik kom nergens een Download tegen, waar kan ik dit vinden?
In ieder geval bedankt en ik maak een koppeling op mijn site naar die van u voor verdere info.  


Greetje de Jong-Pijl   Ik ben met de stamboom van mijn schoonmoeder bezig en heb al aardig wat jaartallen met bijbehorende namen. Nu wil ik graag weten wat deze mensen vroeger deden om in hun onderhoud te voorzien. De familienaam is Van der Schuit uit de gemeente Wymbritseradeel. Wie kan mij informeren hoe ik aan deze informatie kom?  


gerard yntema   Mijnheer,

Ik heb veel voorouders in uw gegevens aangetroffen!
Echter, ik heb wel 'n vraag:

Mijn voorvader JOHANNES HARMENS was gehuwd met SIJKE JANS,
zij kregen dochter JANNETJE JOHANNES (FORTUIN).

Mijn meest verre voorvader is de vader van Johannes Harmens,zijn naam HARMEN GERRITS.
Daarvan geeft u aan dat hij afkomstig is uit WESTFALEN ( Poep? handelaar? ).
Mag ik vragen hoe u aan dit gegeven komt, ik heb die informatie tot nu toe niet boven water gekregen?

Bijvoorbaat dank voor uw antwoord.

Met vr. ( familie )groet,
Gerard Yntema, Apeldoorn.


M.A.J. van der Laan Ik zoek nabestaanden van Marinus Kesting geb. 24-11-1907 te Uithoorn


A.c/ Bakker van Eijk Ik zoek mensen met de achternaam van Eijk
Mijn vader was Krijn Johannes van Eijk, geb 16-12-1909
hartelijk dank


Willem Lezers,
Hoe kom ik aan het programma? Wat kost het? Ik kan hierover niets vinden.
WBr


Silvia Gooij   Wie kan mij vertellen of mijn opa Bartholomeus Lucas Gooij broers of zusters had en of daar ook kinderen/kleinkinderen van zijn.
ben benieuwd  


Joke Schaafstra  Ik ben op zoek naar de voorouders van mijn vaders kant.
Mijn vader was Christ Schaafstra geboren te Velzen
Kan iemand mij helpen?


Janine Warnaar-de Koning   Hallo, Ik ben bij toeval op deze site terecht gekomen en wie weet kan iemand mij helpen aan informatie over:
Willem de Koning getr. met Cornelia Versluis uit de gemeente Wilnis. Ze hadden zover ik weet 2 kind. nml. Cornelia geb.1816 Mijdrecht en Jan geb.1836 Wilnis.
Wie weet er meer over deze familie???


Sijtze Feije Overdijk   Bedankt voor de mooie site. Jullie zijn al erg ver terug en ook nog rechtstreeks familie van mij. Heel veel achtenamen en zelfs oude voornamen komen nog steeds in onze familie voor. Het valt me wel op dat deze roomse families eigenlijk een hele grote familie is, die je nog steeds terug kunt vinden in het gebied tussen Franeker, Bolsward, Leeuwarden, Sneek en Akkrum.


Femke Ettema   Beste lezer,
Begrijp ik het goed als ik zeg dat alle personen die vermeld staan in deze index op de een of andere manier allemaal verwant zijn? Dan wel via geboorte, dan wel via trouwen?
Met vriendelijke groet,
Femke Ettema


Haakje Sinnema Boskma   Hallo, ik ben op zoek naar fam. v. Elle Boskma en Dirkje Maurits. Elle Boskma was gardenier in Berlikum in de jaren 1910.
Ook was hij een bekende op de kaatsvelden van Sonnenborg waar hij tereinknecht was. En op het Wilhelminaplein bij het jeu de pelote zorgde hij dat de 'kriten' er op tijd lagen. Mijn opa is in 1952 op 72-jarige leeftijd overleden. Van mijn opoe Dirkje Maurits is verder niets van bekend.


Jan Brouwer Mijn komplimenten voor deze informatieve opzet van uw site. Ik zou ook graag een inlichting willen vragen aan de lezers t.w. de voorvaderen van mijn overgrootvader: Douwe Taekeles Brouwer geb.1826 te Wymbritseradeel? gehuwd 18-5-1850 te Wonseradeel met Dieuwke Harmens Engwirda geb.1825 te Tjerkwerd dochter van de Bakker: Harmen Ages Engwirda. Van de Engwirda's is de stamboom bekend. Zie http://www.ysa.nl/stam/82502300.htm

Bij voorbaat mijn dank,
Jan Brouwer.


Frits Houtgraaf Ik ben frits houtgraaf
Ik zoek een stamboom van mij voorouders Dirk Houtgraaf. Wie heeft er wat over mijn voorouders?


Johannes Kuijl   Ik Johannes kuijl 1943 een broer Jacobus 1938 en paulus Fransicus 1947 een zus 1939.

Ik ben op zoek naar mijn voor ouders Jacobus Kuijl(Kuyl)(kuil)Geboren +- 1847 dit was mijn bed-bed overgrootvader lengte +- 210.
Zijn kleinzoons waren Jacobus tweeling /Janes/ en zuster Neeltje bijna allen op gegroeit in weesp.
Per toeval kwam ik er achter dat de tweeling boer naar Nichtervech of Loenen heeft verplaats en heb eens kontact gehad met een van zijn kleinzoons eigelijk een bodedienst waar ons zeer slechte handschift werd gebruikt en op de vracht lijst stond zijn naam Kuijl.
Helaas heeft gemeente Weesp daar totaal geen gegevens van.
Dit komt door dat Kuijl nogal is versneden. Wat ik weet van de Kuijl Kuile Kuil Kuyl, enigste wat ik weet is dat er rond 1900 een mandenmakerij geweest is, vermoedelijk ook Weesp.


Colin Schiraldi   I am researching the name of Borsu, and as a result of a web search, have been directed to this website. Are there any 'Borsu' name family's reading this, who have connections with CANADA who would like to contact me. I apologise for writing in English. Regards.  


Wayne Geurts   Lolke Gerrits married Anna Gossens in dec 1691 or Jan 1692 not 1791 as listed  


Tekstra   Ik ben op zoek naar diegene die informatie hebben over Sipke Sikkes Tekstra geboren op 23 januari 1865 gehuwd met Anna Zijlstra geboren op 30 september 1867.


Erik Berg Al geruime tijd ben ik op zoek naar de andere takken van mijn familie. Mijn opa Bernardus Theodorus Berg (geb: 20-11-1907 te Hardenberg - overl. 23-04-1987 te Haarlem) had een groot aantal broers en zusters. Zijn vader was Johannes Berg en zijn moeder was Elizabeth Einhaus. Mijn oma heette Langendorff van haar meisjes naam (een aannemers familie) en kwam uit Bussum. De familie heeft omstreeks 1900 gewoond in een boerderij op de 'Braamberg 17' te Zuidwolde. Tegenwoordig valt dit onder de gem. De Wolden. Wat ik weet is dat de familie verspreid is naar Coevorden. Enter, Almelo, Nijmegen (wat ik ongeveer weet).

Wie kan mij verder helpen. Graag zou ik dan ook in contact willen komen met neven, nichten, ooms en tantes van deze tak van de Fam. Berg. Zelf ben ik gedoopt Erik Theodorus Berg. Mijn vader is Wilhelmus Joannes Berg (roepnaam: Wim of Willem) en Margaretha Cornelia Snabillie (roepnaam: Greetje)


J.P. Kastelein Enige tijd geleden heb ik me bezig gehouden met mijn familienaam Kastelijn en van moedersijde Z(suy)uijdijk). Twee geslachten waarvan de roots gedurende eeuwen op Goeree Overflakkee liggen. Ofschoon de naam Kastelein, al dan niet met een C of ij, voorkomt in het Noorden (Roman Van Geert Mak: 'Toen God verdween uit Jorwerd') en in Zeeuws Vlaanderen, alsook in Haarlem als beheerder of plaatsvervanger, licht mijn oorsprong voor het jaar 1600 achter de Dom van het stadje Goeree, met de vermelding van twee manden vis.
Zuidijk is van oorsprong een eilandelijk boerengeslacht.

Met het programma Sta-Data, wat mij zeer overzichtelijk lijkt, hoop ik alles weer opnieuw in kaart te kunnen brengen.
Ondanks de denkbeeldige eenvoud van het inbrengen van gegevens, is het even lastig de eerste pagina te openen door de wel zeer sumiere programma toelichting. Wat betreft de genealogische familiegegevens hoop in de toekomst door dit programma tot verbreding en verrijking te komen van mijn voorgeslacht.

Hans Kastelein


Jorna   Geachte heer/mevrouw,

Ik vroeg mij af of/hoe het mogelijk is bepaalde gegevens aan te leveren teneinde bepaalde lijnen in de bestanden genealogisch voort te (doen) zetten, zonder overigens over alle precieze data te beschikken:

i.c. Jorna, Pieter Joseph, geboren 17/10/1835, te Harlingen

Dit is mijn overgrootvader, volgens diverse betrouwbare bronnen. Koperslager van beroep.
Vader: Gerben Keimpes Jorna, geboren 11/02/1811, te Bolsward
Moeder: Marijke Josephs Rinkes, geb.12/12/1802, te Bolsward

Pieter Joseph Jorna was de vader van mijn grootvader, Gerben Jorna.
(gegevens geboorte en sterven beschikbaar, naar mijn weten nog niet van evt broers en zussen).
Gerben Jorna was gehuwd met Helena Postma
(gegens beboorte en sterven beschikbaar).

De gevens van de kinderen uit dit huwelijk zijn eveneens bekend.

Ik zou een en ander graag completeren vanuit de mij bekende wetenschap, alsmede aan (laten) vullen met data die mij (nog) niet bekend zijn. (met name de link tussen Postma's op uw databestand en Postma's gerateerd aan voornoemde Jorna.

Dank voor eventuele reacties.

Peter Jorna, woonachtig te Amsterdam
privee e-mail adres: backerra@science.uva.nl
werk: p.jorna@forum.nl


Wally A. Leenstra   I Want to find my relative / family. Can you tell me how to find my Family Stamboom. Thank You so much..


Jan C. van Rijn   Ik ben op zoek naar mijn voorouders. De oudste van R(hijn) die ik heb gevonden is Arij van Rhijn, geboren in 1767 in Bergschenhoek (voor zover ik weet) en was getrouwd met Maria Schippers 1770 in Overschie.
Hun zoon heette Johannes (Jan) van R(h)ijn geb.13.11.1791, getrouwd 11-6-1820 in 's Gravenzande met Cornelia Wilhelmina Boer geb.+/- 1795 te Vlaardingen. Wie helpt mij verder terug?


Tijmentje de Korte-Krijgsman   Ik ben op zoek naar Sipkema was gehuwd met mijn moeders moeder Sietske of Sytske 25/05/1924 en kwam uit Wommels, voorzover ik weet. Mijn moeders moeder is heel jong aan tbc overleden. Maar mijn moeder is een kind van Broekhuizen maar nog de naam Sipkema gekregen vanwege nog niet rond zijn van de scheiding. Ze had ook een broer Sipke is in Amsterdam overleden voorzover ik weet.
Wie kan mij op weg helpen? Zou het leuk vinden te weten waar mijn familie vandaan komt. Verders geen verdere bedoelingen.


Roel Holkema   http://www.holkema.net
Stamboom Holkema, Douma, Koopmans, Wijnstra, Luinenburg, Hiemstra, Fledderus hoofzakelijk geworteld in zuidwest Friesland.


Thea Jansma Ik stam af van een familie met de naam Piek. Mij is verteld dat dit een voorname familie in de voormiddeleeuwen was en vanuit Duitsland naar de Betuwe is vertrokken.
Ik probeer nu een link te leggen naar mijn familie Piek uit Oudehaske in Friesland. Wie kan mij hier iets over vertellen? Dank u bij voorbaat.


Belinda   Ik ben voor mijn nichtje Priscilla Hallatu op zoek naar haar vader. Zijn naam is Rayen Hallatu, geboren rond 1972. Hij heeft altijd gewoond in Capelle aan de IJssel en is daarna verhuist naar Enschede. Wie kan mij helpen mijn nichtje weer gelukkig te maken.


Audrey Frederiks   Zijn er nog meer mensen die Frederiks heten?  


S. Huisman   Ik ben op zoek naar de ouders van Jan Roelofs Jonker, waarschijnlijk geb. te Hoogeveen ca 1739. Hij huwde met Geertjen Willems. Geertjen Willems overleed 25/28 dec 1811 te Zuidwolde. Jan Roelofs Jonker overleed ? 8 juni 1800 te Hoogeveen. Hier komt onze stamboom op een dwaalspoor.
Jan Roelofs Jonker, geb juli 1712 te Hoogeveen gedoopt 11 juli te Hoogeveen was de zoon van Roelof Derks Jonker of van Jan Roelofs Jonker weduwnaar hij hertrouwt met 7/3/1703 Geerttien Everts beiden in Hoogeveen.


Tjalling Douma Wie kan mij een beetje op weg helpen? Ik heb al wat gevonden. Overgrootvader heette Tjalling Douma / gehuwd met Pietje Prins. Drie kinderen Jan-Tjalling en tjalling Pieter. over de laatste heb ik geen info. Weet U iets misschien, dat we elkaar aan kunnen vullen?


Anno van der Zee Ik ben anno van der Zee en kwam toevallig mijn naam tegen. Mijn opa heet ook zo en komt uit (omgeving) Bolsward. Mijn oma heet Catharina Smit. Door toeval heet mijn zoon Tjeerd van der Zee. Zij kwam uit Sneek of Bolsward en was dochter van een bakker. Hoe kom ik hier verder mee? Mijn vader heette Sybren.


Wim Koster   Is er van Sta-Data een demoversie te downloaden?
Wim Koster


karel hulleman jr Ik zoek de naam Jitte Schipper.


carola stevens Mijn meisjesnaam is HETTINGA. Ik weet dat er een stamboom is waar mijn opa Alle ook in voorkomt. Hij is geboren in het jaar 1911 en getrouwd met Annie Ubbink geboren in 1914. Ze woonden in Utrecht, zo ook zijn broers en zusters. Hij was een begaafd voetballer.
Wie weet hoe ik aan deze stamboom kan komen. Ik ben zelf ooit gebeld hierover, toen was mijn opa net overleden en heb er verder niet zo veel aandacht aan besteed. Nu begint het te kriebelen. Wie kan mij helpen?


Baar   Ik zoek de ouders van Frans Baar; geboorte-datum onbekend; gehuwd met Liesje van Schaik in 14-10-1765 in de kerk van Slootdijk.


de Haan Huub   Ik zoek nazaten van Klaas de Haan geb.1835 en Jantje Bunskoek geb.1838 beiden gehuwd op 15-10-1859 dit alles te Staphorst.
Alvast bedankt.
m.vr.gr. Huub de Haan.


goris anita Ik zoek iemand waar ik in de jaren 70 in haar cafe heb gewerkt. Zij heet Wilma. Ze was getrouwd met Toon. Had, denk ik, 6 kinderen; Gerit, Tony, Louis, Dina, Petra en Jhonny. Hij kon mooi zingen. Hij deed altijd Jimmy Osmond na. Wilma had ook een paar plaatjes gemaakt. Ze waren uit Nederland, maar deden in Heist Goor in Belgie cafe.
Als iemand die familie kent of weet waar ze nu verblijfen, gelieve me te mailen. Dank u. Mijn e-mail-adres is anitagoris@hotmail.com


S. Huisman Ik ben op zoek naar de familie Jonker. Mijn moeder heette Jonker, Anna Gesina, geb. 21-02-1889 te Zaandam. Haar ouders zijn Aaldert Jonker geb. jan 1840 te Avereest en Tjitske van Asperen geb. jan 1851 te Rhenen. Ze waren schippers van beroep. Zij huwden op 31 dec 1870 te Zwartsluis en kregen 6 kinderen.


F. van Dijk Wie kan mij helpen met het vinden van mijn stamboom?
Fred van Dijk (Fredericus Simon Petrus van Dijk, geb 8-1-1938 Den Haag)


Herman Wessels Ik zoek verdere gegevens over mijn voorouders en hun nazaten. Zelf heb ik meerdere gegevens al vanaf 1725. Misschien kan iemand mij verder helpen? Ik ben opzoek naar gegevens van;
Wessel-Harms gedoopt 2 aug 1755 te Uitwierde,
Cathariena Harms gedoopt 25 aug 1759 te Uitwierde,
Leo-Harms gedoopt 26 apr 1765 te Uitwierde gehuwd met Anna Jans -du Roi in Appingedam 24 november 1792.


Hans van Meenen Ik ben op zoek naar mijn voorouders met de naam van Meenen. Mijn overgrootvader komt uit Arnhem en mijn betovergrootvader Frans van Meenen uit Schiedam plm. 1801.

Mijn grootvader verhuisde in 1900 met 6 kinderen naar Rotterdam, waar ook mijn vader en ikzelf ben geboren. Wie helpt mij verder?


Langendorff De eerste Langendorff kwam in 1811 in Arnhem de grens over. Deze Cornelis kwam uit Dusseldorf/Neukirch. Afstammelingen bleven in Gelderland wonen. Een tak verhuisde naar Amsterdam e.o. Wie heeft gegevens van voor 1811 of van Langendorffs uit de omgeving van Hoensbroek? Er is ook een Joodse tak Langendorff uit Tsjechie en Berlijn. Ben zeer benieuwd naar reacties.
Wim Langendorff


Carel Ik ben op zoek naar gegevens van de familie de Regt uit Abbenes. Wie kan mij helpen?


Mickel Sabe Schepens Ik ben op zoek naar de oorsprong en/of betekenis van mijn voornaam en 2de naam. Het zou van Spaanse of Turkse origine moeten zijn maar kan nergens een aanknopingspunt vinden. Dank voor uw reactie !


Meta Veldhuizen Ik ben bezig met de stamboom van de familie Veldhuizen. Ik ben een afstammeling van Harmen Jans Veldhuizen X Aaltje van der Veen. Ik heb al heel veel, maar van bepaalde personen nog niet. Ik zoek nog naar gegevens van Herman Veldhuizen x Grietje Roobaard en van Hendrik Jans Veldhuizen x Jantjen Jans Visser.
De meeste zijn geboren in Noordwolde en Bolsward. Het waren schippers. Dus overal waar ze kwamen werden de kinderen aangegeven als er weer een kind was geboren.
Wie mij kan helpen? graag... Met vr. groet Meta Veldhuizen.


Lenie Sistermans Hallo ik ben met de stamboom bezig, en moet naar Duitsland toe. Wie heeft een ervaring met het Duitse archief. Op de eerste plaats. Mijn grootouders zijn in Horbach/Richterich geboren, aan de grens van Kerkrade/Limburg. Mijn oma (de moeder van mijn moeder) in Altennessen.


J.J.Combee   Mijn opa was Henderik Combee en geboren in 1854. Oma heette als ik het wel heb Pieternella van Oudheusden. Zal waarschijnlijk zo`n 10 jaar jonger zijn geweest. Wie heeft voor mij meerdere gegevens?


Nicolaas Kinderman - Hille Mijn naam is Nico Kinderman, geb 17 02 1944
Mijn vader is Nicolaas Hille, 29 03 1908
Mijn moeder is Jaike Kinderman, 06 09 1918
Mijn zus is Jaike Kinderman, 04 12 1942
Wie o wie kan mij de stamboom van de fam. Hille en de stamboom van de fam. Kinderman mailen? of aangeven hoe ik die kan vinden?


Tiny Scheper Ik zou graag meer willen weten over de familie Wieger Scheper geboren in Heerenveen. Waar komt deze naam oorspronkelijk vandaan?


W. Dost Vraag.
Kun je in sta-data ook zoeken naar een naam en hoe doe je dat? Ik zocht naar Albrecht van Beieren en heb het gevonden het stond in Sta-data, maar hoe ik daar gekomen ben weet ik niet. Ik weet niet hoe ik het terug moet vinden, want ik zie niets waar ik de naam kan intikken.
Wie o wie kan me uitleg geven?
Bij voorbaat mijn dank,
Wil Dost


Wagenaar Ik ben op zoek naar familie Tibbesma en Haarsma.


Van Ool Heb interesse voor alle voorkomende fam. leden uit de stamboom Van Ool afkomstig uit het midden Limburgse, met als oudst bekende stamvader Arnold van Ool/van Oel, en Maria van Halbeck of Halbeek omstreeks 1780, wonende te St Joost onder Echt.


Cocx   Wie weet van wie Barbarra Cocx een dochter was? Ze was getrouwd met Anne van Noot.


Kievits-Moerel   Ik ben op zoek naar de roots van Questroij/ Questroy/ Quetstroij/ Quetstroy/ Quetstroi/ Quetstrooij. De naam is door de tijd heen op het geluid van uitspreken opgeschreven. De naam is afkomstig uit Noord Frankrijk. Cassel/Berthen.


C. Jongma   Hallo, ik ben op zoek naar de meest complete stamboom van de Fam. Jongma. Hoe moet ik hier mee beginen?
Bedankt.


Leo   Ben aan het zoeken op internet naar familie van de heer Raymakers geboren januari 1927, overleden in Indonesie 16 juni 1949..... Wie weet hoe ik dit moet starten?


Kees Aarnink   Mijn Pake was Cornelis Dirk(s) van der Tol (geboren in Hichtum, 8-1-1892, overleden in Franeker, 2-9-1984), gehuwd met Agatha Zeinstra (geboren in Peins, 12-9-1893, overleden in Franeker, 27-1-1985). Zijn vader was Dirk Cornelis van der Tol (geboren in Witmarsum, 23-1-1858, overleden in Marssum, 9-1-1949), gehuwd met Alida Watses Wiersma.
Weer een stukje van de legpuzzel.


Vera Eeldert   Mijn naam komt niet zoveel voor en gelukkig heb ik nog wat mannelijke nazaten. Wie weet de oorsprong of enige andere informatie, want zoals zoveel mensen is iedereen nieuwsgierig naar zijn afkomst. Dus wie maakt mij wijzer en blij?
Hartelijk dank.


Aafke Taekema-Seinstra   Ik zoek de familie geschiedenis (van mijn vaders kant) op vanaf Regnerus Wiebes (4 juni 1782 te Nes) Seinstra zoon van Wijbes Baukes (geb. 1744) en Cornelia Brada (geb. rond 1755) of daarvoor nog. Wijbes Baukes was een zoon van Baukes-Heeres en Aaltje Wiebes, Regnerus was getrouwd 6 mei 1810 met Sjoerdtje Rinses de Jong. Daaruit kwamen 3 zonen en 2 dochters (met z en s) allemaal familie. 1 van de zonen heette Taeke Regnerus.
Wie heeft meer informatie voor mij? Ook misschien van de broers en zussen daarvan. Er moeten ook een paar naar Canada zijn gegaan en door heel Nederland. Bedankt alvast.

De andere stamboom van mijn mans kant is een Taekema, eerste bekende voor mij is Taeke----Taekema rond 17-- geboren, dan Harke Taekes Taekema geb. rond 1778, dood 1862. Dan Jan Harkes Taekema, Harke Taekema, Wijbe Taekema (geb. 29 juni 1897).
Wie kan mij hierbij helpen met het uitzoeken van deze kant???, gegevens van meerdere broers en zussen daarvan?
Bedankt alvast.
Groetjes Aafke Taekema-Seinstra
Jachthuswei 7
9036 LX Menaldum,(Fr.l)
emailadres: aafke_taekema@hotmail.com


J. Althuisius-Burger   Ik vond het interessant om eens te kijken naar de naam Althuisius, de naam van mijn man en kinderen. Ik vind het een mooie naam.


R. Dekker   JAN KLEINSTRA die naam zag ik ineens staan. Mijn moeder heet Riek Kleinstra en is een dochter van Jaap Kleinsta en Riek van de Vaart.
Zij hebben altijd gevaren en waren de laatste jaren van hun leven woonachtig te Maasbracht met hun zoon Jan Kleinstra. Vandaar mijn reaktie.
Ik hoop dat ik eens een reactie krijg van iemand om mijn moeder eens te verrassen hiermee.
b.v.d. Roelie


L. de Zeeuw   Wie kan mij helpen aan gegevens van De Zeeuw vanaf 1886 en dan ervoor. Ik zoek de verdere fam. van Arie de Zeeuw geb. in 1886.


Maria Vos-Blekemolen   Hallo,

Ik kon wat aanvullingen gebruiken voor mijn stamboom van der Weide.
http://home.planet.nl/~vos00546/weide/weide.htm

Vriendelijke groeten, Maria


Sutman   Ik ben op zoek naar gegevens over de families Sutman en van Moerkerk van voor 1900. Mijn grootvader was Antonius Josephus Sutman geb. te Pannerden 20-7-1868 en mijn grootmoeder was Catharina W.M. van Moerkerk geb. te Gendt 10-10-1874.


Genpals2003   Hele leuke pagina, wij willen Uw pagina graag Linken op de onze. Wij Genpals2003 een wereldwijde genealogie groep. Neem eens een kijkje op onze website http://groups.msn.com/Genpals2003/home.htm
Alles is bij ons GRATIS.
Vr.Gr. Genpals 2003  


Ubbo Noordhof   Ik vond het leuk eens in je gegevens te snuffelen.  


Monique Sjoerds   Ik ben op zoek naar Anskje Waaijer. Ze was getrouwd met Sjoerd Sjoerds. Ik weet dat Sjoerd Sjoerds uit Balk komt. Van deze tak heb ik alles al, maar ik zou graag wat meer over Anskje Waaijer.. Waar deze naam vandaan komt; welke afkomst ze heeft. Balk ligt in Gaasteland in Friesland. Ik hoop dat iemand me kan helpen. Alvast bedankt. Groetjes Monique Sjoerds uit Flevoland.  


Wim Gronloh   L.S. Ook ik ben met zoveel anderen zeer nieuwsgierig naar m'n verre afkomst. Ik ben een zoon van Charles Johan Wilhelm Gronloh geb. Amsterdam 1900. Kunt u mij iets over mijn stamboom vertellen en/of mij uitleggen hoe ik zelf verder kan speuren? Bij voorbaat hartelijk dank.  


Wim Gronloh   Ben op zoek naar Ingrid (Inge) Engelbart. Zeker tussen 1940 en 1961 wonende te Amsterdam, Archimedesweg 65 met haar moeder bij oma Geerts. Bezocht na de Vanderwaalsschool het Barlaeusgymnasium te Amsterdam, studeerde later geologische aardrijkskunde aan de Universiteit van Amsterdam.  


Francien Gerrits   Ik wil graag weten hoe mijn stamboom eruit ziet en daarom ben ik op zoek naar iedereen die de naam Gerrits heeft.  


G. Nieuwaard   De gegevens over SIMON NIEUWAARD geb. 13-05-1831 te Schiedam zijn inmiddels bekend.  


Martijn Pijnenburg   Ik ben op zoek naar zo veel mogelijk (het liefst alle) nazaten van de beruchte Koning van Wartena, Lolcke Gerrits, welke leefde van 1668 tot 1755. Hij huwde Anna Gosses. Op deze site staat een heleboel informatie, wat ik misschien kan gaan toevoegen aan zijn parenteel, maar wie heeft er nog meer informatie?? Ook ben ik altijd op zoek naar alle naamsvarianten van Peijnenborch (http://groups.msn.com/DefamiliePijnenburg ) Huitenga en Hooghiemstra. Mvg, Martijn Pijnenburg, Harderwijk  


L. VAN DEN BURG   IK BEN OP ZOEK NAAR DE VOOROUDERS VAN MIJN GROOTVADER LAMBERTUS JOHANNES VAN VARIK,GEBOREN 18-01-1871 TE KOUDEKERK AAN DE RIJN, ZOON VAN RIJK VAN VARIK EN TRIJNTJE VAN ESSEN. L.J.VAN VARIK WAS GETROUWD MET ADRIANA VAN DER WAAL, GEBOREN,14-05-1874 TE RIDDERKERK. OOK VAN HAAR ZOEK IK GEGEVENS.  


Jan Kleinstra   Jan Kleinstra geboren te Groningen op 31 Maart 1961. Zoon van Roelof Kleinstra geboren te Stadskanaal, kleinzoon van Henrik Jan Kleinstra te Stadskanaal.
Graag reactie hoe ik verder in het verleden kan zoeken.  


Zijlstra Theodorus C. J.   Correctie !!! Het eerste mailtje is wat vlug verstuurd maar is niet helemaal correct. Mijn grootvader Derk Hendriks Zijlstra was voor de tweede maal getrouwd met Susanna Catharina Anna Walstra. Uit dit huwelijk is mijn vader Johannes Albertus Zijlstra geboren en nog twee zussen.
Susanna Catharina Baar was zijn stiefmoeder en is inderdaad in Hoensbroek begraven. Uit dit laatste huwelijk zijn geen kinderen geboren.  


Zijlstra Theodorus C.J.   Ik heb de stamboom van de Zijlstra's eens doorgenomen en heb mijn grootvader gevonden. Hij is inderdaad getrouwd geweest met Susanna Catharina Walstra. Zij is inderdaad begraven in Hoensbroek (dus het vraagteken kan weggehaald worden.
Uit dit huwelijk zijn 3 kinderen geboren w.o. mijn vader: Johannes Albertus Zijlstra  


Maryna   Ik ben op zoek naar de herkomst van de naam Isnarda  


Henk Paalman   Ben op zoek naar de tak van mijn overgrootmoeders:
1)Margaretha Ordelman geb.03-07 1848 te Diepenveen g/m G.J. Paalman
2)Aaltjen Kieskamp geb. 09-03 1842 te Lochem g/m J.H. Dondertman  


Gea ter Brake   Wie weet iets te melden over mijn groot ouders? Cornelis Stormer Geb.29-10-1873 te Bolward. Gehuwd met Dieuwke van der Meer geb.29-5-1878 geb te Wons.
C. Stormer is een zoon van Jan Stormer en Grieje Lammertsma
Dieuwke van der Meer is een dochter van Bauke van der Meer en Hinke Feenstra. Wie kan mij verder helpen??  


Theo Dijkstra   Wie kan mij iets vertellen over het echtpaar Sytze Davids van der Werf en Sybrich Aukes van der Wey omstreeks 1810 getrouwd. Ik zou hiervan graag de namen etc. van wederzijdse ouders willen weten.  


N.W. Edam-Berkhout   Hallo. Ik heb enkele nieuwe gegevens omtrent het zoeken naar mijn overgrootouders. Cornelis-Martinus Krielaars geb; rond 1843 (niet zoals eerder 1834) te s' Hertogenbosch. Hij huwde met Petronella Henskens geb; 10/09/1843 te Nieuwkuijk. Zij kregen een dochter Niclasina Wilhelmina Krielaars geb; 7/11/1885 te s' Hertogenbosch. Huwde met J.C.F. Berkhout te Schiedam  


N.W. Edam-Berkhout   Ben pas gestart met het zoeken naar de achtergrond van mijn overgrootouders. Cornelis Martinus Krielaars geboren ca; 1834 te s' Hertogenbosch, overleed in 1902 te Amsterdam, huwde met Petronela Henskens geboren ca; 1834 te s' Hertogenbosch. Kregen een dochter Nicolasina Wilhelmina Krielaars geboren 7-11-1885 te s' Hertogenbosch, overleden 4/09/1968 te schiedam. Zij huwde J.C.F. Berkhout.  


Lucas van Tamelen   Hallo beste mensen,

Ik ben sinds kort begonnen om de stamboom van de familie van Tamelen op te zetten. Deze familie komt uit de omgeving Nijkerk/Hoevelaken. Als u ook van Tamelen heet, zend mij een e-mail met zoveel mogelijk informatie. U krijgt uiteraard bericht terug. Bij voorbaat hartelijk dank.  


Vishaal   Hallo ik ben graag op zoek naar de stamboom van mijn vaders kant mijn achter naam is Inderdjiet me vader heet Ronald Inderdjiet me opa zijn naam weet ik niet want ik heb hem nooit gekend en ik wil graag wat te weten komen over deze familie en of er nog veel van deze familie leden hier in Nederland wonen en waar als dat zou kunnen wie kan mij helpen over dit onderwerp?
Je kunt me mailen me email adres staat hierboven!!

groetjes......  


cornelis theodorus hilhorst   Ben op zoek naar mijn verleden. Ik ben Cornelis Theodorus Hilhorst, geboren 05-03-1950 te Hilversum. Zoon van Cornelis Theodorus Hilhorst, geboren 17-08-1905 te Hilversum en Daadje van den Akker, geboren 17-07-1915 te Hilversum. Kleinzoon van Cornelis Hilhorst, geboren 11-08-1867 te Soest en A.G. Oremus, geboren 23-03-1868 te Utrecht.
Grootouders van moeders kant: A. v.d. Akker, geboren 12-08-1882 te Soest en N. v. Vuure, geboren 22-06-1884 te Ouderamstel. Ik vind het leuk om meer info te ontvangen omtrent mijn familie.
Cees Hilhorst


N. Th. de Graaf   Geboren op 9 oktober 1953 te Balk.
Ouders zijn: Trijntje Mous geboren op 16 februari 1933 en Gert de Graaf geboren op 30 november 1925.
Ik ben erg nieuwsgierig hoe de stamboom van mijn moeders kant in elkaar steekt. Wie kan mij hierover meervertellen?


A. Foppes   Ik ben op zoek naar mensen met de achternaam Foppes.


Nelleke   Ben benieuwd naar de herkomst van mijn achternaam: van Veldhuijzen. Zoals veel andere achternamen is het op verschillende manieren te schrijven.
Wie kan mij meer vertellen over deze achternaam. Mijn vader Gerrit van Veldhuijzen is in Zeist op 17-03-1927 geb. en overl. op 21-05-2003. Zijn vader is Johannes van Veldhuijzen en was gehuwd met Jenneke Margaretha Clasina van Florestein, eveneens uit Zeist.


Peter Kallenbach   spannend!


Greevink   Ik ben benieuwd of er stamboomonderzoek is gedaan naar de naam Greevink. Hoe kom ik er achter waar de naam van oorsprong thuis hoort?


Wieland van Minnen   Hallo, ik ben op zoek naar de familie van Minnen. Ik schrijf op dit moment alle personen aan die iets over de familie kunnen vertellen en die ik direct of indirect vindt op het www.
Ik nodig U uit om onze bescheiden site te bezoeken en om ontbrekende informatie toe te voegen aan ons bestand via een mail of het gastenboek.


Ruurdtje Westerterp   Mijn vader Fedde Westerterp Oldeboorn 04-03-1909 Eindhoven 14-03-1992.
Hij huwde Fransisca Elizabeth Bastian: Leerdam 11-12-1908 Eindhoven 24-04-1977. Zij kregen 8 kinderen.
Mijn opa Jan Westerterp: Oldeboorn 07-07-1878 Oldeboorn 11-03-1924. Hij huwde Geeske Jeninga Terwispel: 14-01-1878 Eindhoven: 23-08-1933. Zij kregen 11 kinderen.
De ouders van Jan Westerterp waren Hendrik Uiltjes Westerterp ongeveer 1856- en overleden Oldeboorn 1891 en Sijbrigjen de Vries Rottum 18-03-1849 Wommels 23-04-1924. Ik ben op zoek naar meer aanknoop-gegevens wat verder terug in de tijd. Alles is welkom.
B.v.d. Ruurdtje Westerterp- Eindhoven.


Rienk de Jong   Inmiddels ben ik er achter, dat mijn overgrootvader Lieuwe Romkes de Jong heette en in eerste instantie getrouwd is geweest met Sjoukje Rienks Bos, dus een dochter van ene Rienk Bos, geboren eerste kwart van de 19e eeuw, waar is onbekend, maar vermoedelijk Haskerland. Wie helpt mij aan meer gegevens?


Rienk de Jong  
*
Mijn overgrootvader heette Lieuwe R. (Rienks?) de Jong. Hij is geboren in 1855, vermoedelijk ergens in Zuidwest Friesland. Zijn zoon, mijn pake Rink Lieuwes, is in 1882 in Rotsterhaule geboren. Lieuwe R. de Jong is eerst met Sjoukj Bos en later met Wiegertje Wiegmink getrouwd geweest. Wie kan mij iets meer over hem en zijn voorvader(en) vertellen?


Greetje  
*
Ik ben op zoek naar mensen met de achternaam Gonggrijp .  


A.van der Glas-Grandia  
*
Ik ben op zoek naar de zonen [Wim, Fred en Henk Zijlstra] van Willem Zijlstra geb. Haarlem 1894 en overl. 1946, en Cornelia H.P. Kuyper; dit i.v.m. stamboomonderzoek. ----{De ouders van Willem Zijlstra[1894] zijn Dirk Zijlstra, geb. 1855 in Haarlem en Grietje van der Kooy, geb. in Leeuwarden in 1857} ----  


Manfred, Reinhold Ypma  
*
Manfred, Reinhold Ypma, geboren 14.10.1943 te Pforzheim, Deutschland Vader: Rijn Ypma, geboren 28.11.1901 te Rotterdam  


J. Veuger   Wie zou mij kunnen vertellen waar de naam Veuger vandaan komt? Heb zelf absoluut geen idee. Zou graag meer willen weten.  


B. Grothues   Ik ben op zoek naar de betekenis van de naam Bruinsma en Terpstra. Waar komen deze namen vandaan. Waarom Terpstra en niet Terpma en waarom Bruinsma en niet Bruinstra?
Wie kan helpen?  


Margreet Plat   Ik heb ooit gehoord dat de naam Plat van Volendam afkomstig is. Wie weet hier meer van. In onze familie is er al 4 generaties lang maar 1 zoon geweest zodat ik geen familie heb die iets over de familie geschiedenis kan vertellen familie.  


Bloemberg  
*
Ben op zoek naar foto's van vroeger van de Paulusschool in Helmond omstreeks 1974, en zou graag in kontakt komen met mensen die op deze school hebben gezeten.  


Ypma Tjipke  
*
Tjipke D. Ypma, geboren 14 07 43 te Apeldoorn, Vader: Mink Sjoerds Ypma, geboren Hennaarderadeel 15 02 1907.  


D.J. Zweers   Probeer stamboom D.J.Zweers te ontdekken. Hij is geboren in Harfsen 20-10-1938. Vader was Zwier Zweers en moeder Hermina ten Holt. Hij kende zijn grootouders niet en er zijn zo ontzettend veel fam. Zweers, dat ik niet weet waar te beginnen of contact te krijgen met een of andere Zweers, die met stamboom bezig is.  


Jolanda Henrich  
*
Hallo, Ik ben opzoek naar infomatie over de vorst Johann Maurits Nassau-Siegen. Ik gids namelijk in Siegen en volgend jaar vieren wij 400 jaar Johan Maurits, daarom ben ik dankbaar voor alle bruikbare info's. Alvast bedankt.. Jolanda  


Tiemke   Ik ben op zoek naar mensen met de voornaam Tiemke, aangezien dit een naam is die niet veel voorkomt. Verder ben ik benieuwd uit welke omgeving deze naam vandaan komt.  


Rob de Vries   Ik ben de kleinzoon van Willem Jacob de Vries en hij is geboren op 2 aug 1877 in Beets-Frl en hij was gehuwd met Jantje Bron die geboren is op 12 febr 1880 in Scherpenzeel-Frl. Wie kan mij meer vertellen over deze familielijn.
Ik ben zelf geboren op 8 mei 1957 in Bussum-NH en woon nu in Huizen-NH. Groeten van Rob.  


G. van der Wagen Wie heeft een stamboom van de familie van der Wagen? Mijn voorouders zijn geboren in de Dongeradelen, Provincie Friesland (Holland).


S. Huisman
*
Ik ben op zoek naar de familie Jonker. Mijn moeder heette Anna Gesina Jonker, geb. 21-02-1889 te Zaandam. Zij was dochter van Aaldert Jonker, geb. 29-01-1840 te Avereest. Ik ben gekomen tot Jan Roelof Jonker, geb. juli 1712 te Hoogeveen. Hij kon 2 vaders hebben; Roelof Derks Jonker die huwde op 6 febr. 1707 met Trijntje Jans, geb. Hoogeveen of van Jan Roelofs Jonker, weduwnaar. Hij trouwt op 7 maart 1703 met Geertien Everts beiden geb. te Hoogeveen. Wie kent de echte vader via de vrouwen/echtgenotes?


A. Luinge
*
Hallo, mijn naam is Anneke Luinge (29-4-1970). Ik ben nieuwsgierig waar de naam Luinge vandaan komt. Misschien heeft iemand meer informatie voor me. Ik woon in Drenthe.


Strijker A. Wie kan mij helpen? Ik ben op zoek naar gegevens van Klaas van der Veen geb. op 7 juni 1799 te Scherpenzeel Friesland en is gehuwd met Tjiske Walstra geb. op 8 nov. 1804 te Oldkerk Friesland. Zou graag willen weten wie de ouders zijn.


Joop van Lunenburg
*
Ben op zoek naar de gegevens van Dirk Schouten, overleden in 1943, was gehuwd met Johanna Verbeek, heeft in Haarlem gewoond. Dit zijn alle gegevens die ik heb. Alle informatie is dus welkom.
Vr.gr. Joop van Lunenburg.


Janssen Hallo, ik ben op zoek naar fam. Janssen uit Noord-Limburg. Ik ben tot Petrus Janssen en Jeanne Timmermans gekomen. Weet hier iemand wie de ouders van Petrus Janssen waren, of iemand als familie bekent is, en mij hier verder kan helpen?
Vriendelijk bedankt!


Nagelhout, Johannes
*
Ik ben in December 1951 naar de Verenigde Staten geemigreerd. Ik ben in Hemelum, Aldephaert & Noordwolde, Friesland geboren. Mijn vader was Durk Nagelhout en mijn moeder Jantje Negenman. Ik zoek naar familieleden.


Anneke Buijze Ik zoek alles van de familie Buijze. Schroom niet, alle beetjes helpen.


Kuiper Wout
*
Ik ben op zoek naar mijn voorouders. Mijn opa is Wolter Kuiper, geboren te Steenwijk op 05-02-1877. Zijn vader was van 1850, ook te Steenwijk. Ik hoop dat iemand mij uit mijn droom kan helpen. Zijn echtgenote heette Leentje Kuper, geboren rond 1850. Ik hoop zo spoedig mogelijk op bericht. Groetjes Wout.


G.Nieuwaard Ik zoek gegevens over SIMON NIEUWAARD geb. 13-05-1831 te Schiedam, 05-02-1896 vertrokken naar STEENWIJKERWOLD. Simon was in Schiedam looyer of brandersknecht. Heeft ingewoond bij broer Hermanus (geb.06-02-1834). Hun ouders: GREGORIUS NIEUWAARD geb.12-09-1798 Schiedam, overl.07-07-1843 Schiedam/ Theadora Lense(Lensing) geb.03-11-1799 Schiedam overl.03-05-1870 Schiedam.


Lourenz[s]
*
Ik ben Gelsko Lourenz, 25 juni 1925 wonende te Eindhoven. Bij de geboorte van mijn vader was zijn naam Egbert Lourens, maar bij zijn huwelijk is zijn naam per vergissing in het trouwboekje vermeld met Lourenz. Dus met een Z. Uit de boeken zou ik een nazaat zijn van Salamon Levy. Gaarne had ik inlichtingen over de Lourens[en]. Opa Lourens woonde lang in Musselkanaal.


Froukje Koster-Hager Ik wil graag informatie hebben over mijn opa Heerke Hager. Hij is getrouwd met Froukje. De achternaam weet ik niet. Mijn vader is geboren in Hoensbroek en heet Frans Hager. Mijn grootouders zijn van Friesland naar Limburg verhuisd en daarna naar Rotterdam. Ze hebben nog meer kinderen gehad: Heerke, Beb, Hilda, Jan, Annie of Anne, Gerrit. Ik weet niet waar ze nu wonen of met wie ze getrouwd zijn. Ik weet ook niet uit welke plaats mijn grootouders kwamen. Wie weet, kan iemand mij helpen?


B. Gorter-Schelfsma IJmuiden, 23-02-2003.
Graag zou ik mijn voorouders terug vinden, maar ik heb weinig gegevens hierover. Mijn vader was Djurre Schelfsma (vermoedelijk uit Terschelling). Mijn opa was Jan Schelfsma, huwelijk op 07-05-1906 te Harlingen met Baukje Wouters uit Harlingen. Ikzelf kan weinig terugvinden over de naam Schelfsma. Wie kan mij hiermee helpen??? Alvast mijn hartelijke dank.
Boukje Gorter-Schelfsma


Joke Kuilman Hallo lezers. Ik ben eindelijk erachter wie mijn vader precies is. Eigenlijk wist ik het wel, maar ik wist niet wanneer hij geboren was en gestorven, en waar begraven. Nu ik dit eindelijk weet ben ik nieuwsgierig of er verder nog familie is waar ik eventueel nog meer te weten kan komen over mijn vader. Mijn vader was Frederik Kuilman geboren op 21 feb. 1928, gestorven op 10 dec. 1965.
B.v.d. Joke Zuijdam-Kuilman


Hidde Frankena
*
Al in oat bin ik op syk nei neiere ynformaesje oer de minsken wertroch dizze respons boppe wetter kaam. Sa as ik it ynskot binne jo besibbe oan de Terwischa's. De namme Anna Frankena sil jo bekind klinke moatte. Ek myn roots komme fan Franke Reynders Frankena, mar myn forhael rint fest yn Makkum. Witte jo mear?


A. Prijs
*
Ik ben op zoek naar de Nazaten van Heiting en Hanna Keizer, afkomstig uit Goor Overijssel. Ook zoek ik naar een dochter van Engelbert ten Zijthoff vermoedelijk Hengelo. Wie helpt mij verder alvast mijn dank.


Greta Ytsma
*
Waar kan ik de bidprentjes vinden on the internet? Is het mogelijk dat ik een address kan krijgen? Woon namelijk in de USA, en heb tot nog toe geen gevonden, bedankt alvast, Greta.


Douwe Gerlofsma Ik ben een zoon van Ale Gerlofsma en Maaike Bies. Ik zou graag mijn stamboom wel eens willen zien, maar heb geen idee hoe je iets als genealogie aanpakt, dus tips van harte welkom.


Ria Theuns Hallo, ik heb al eerder een verzoek gedaan, wat betreft mijn vaders kant. Met resultaat overigens. Nu zoek meer over mijn moeders kant en wel de naam Hazenberg. Mijn oma's meisjesnaam is Bouwens. Reacties zijn van harte welkom.


Andela Gerrit Geachte lezers,
Ik ben bezig mijn stamboom uit te zoeken, met name de voorouders (mijn overleden grootouders) van Piet Andela en Greetje Sinning die eind jaren 20 in Bolsward woonden en later naar de Schrans in Leeuwarden verhuisden.
Wie hier een link weet graag mailen,
Met vriendelijke groet, Gerrit Andela.


Bult J.J. Zoon van P.J.Bult en C.M.Louter zoekt stamboom gegevens.


M. Wolfers Is er nog iemand die meer weet op te geven van de familie Wolfers of Wolvers. In het byzonder van voor 1809, omgeving Gouda. Ik heb al veel familie tot op heden. Zijn er nog meer die stamboom onderzoek in deze hebben gedaan?


B. Suithoff Wie stamt er af van deze achternaam? Ik ben benieuwd. Reacties naar mij graag. Vooral vrouwen die nu een andere achternaam hebben of hun moeder die van meisjesnaam zo heette.


R. Wiersma Een behoorlijke hoeveelheid gegevens. Top!
Ik ben op zoek naar mijn stamboom, zowel mijn vaders kant,
Lieuwe Wiersma,10-09-1916, (Amsterdam) en mijn moeders kant,
Maartje Witziers, 19-03-1916, (Badhoevedorp).
Aan moeders kant ben ik op zoek naar Jelte Pieter Witziers. Hij zou uit de buurt van Dokkum moeten komen en van 1770-1790 moeten zijn. HELP!!!!


Rinske Thommis/Tiemersma Hoi ik heet Rinske Thommis, ben dochter van Janneke Tiemersma en vroeg me af of we familie zijn. Ik zou graag iets terug willen horen.
Groetjes Rinske Thommis.


Durk Peterusma Is er nog iemand die mij meer kan vertellen over de Peterusma's of Petersma's. Vooral gegevens van voor 1633 (Erryt Pijters). Alvast bedankt. Ik heb al veel van de familie Petrusma of Peterusma. Zijn er ook Petersma's?


Frits Niens Ik ben bezig met de stamboom van mijn familie en ik ben al een eind gevorderd. Wie is ook bezig met de naam NIENS en wil vergelijken?


Wim Laagland Ik ben op zoek naar mijn voorouders. Mijn vader was Wilhelmus Franciscus Laagland, juni 1903 in Schoterland (bij Heerenveen). Ik ben benieuwd of er meer Laaglanders zijn op jacht naar voorouders.


Norbert van der Hoff Ik ben op zoek naar de stamboom van mijn opa Johannes Lieuwe van der Hoff, waarschijnlijk geboren rond 1895 in Balk Friesland en gestorven in Roterdam in 1960.


E.Westra Ik ben op zoek naar de stamboom van Sjoerd Gerolfs Westra geboorte 11 november 1835 te Buitenpost, overleden ?. En zijn vader Gerlof Hantjes Westra geboorte ?, overleden ?.


Obbes Ik ben op zoek naar de stamboom van Johannes Christiaan Obbes, geb. 14-01-1916 Amsterdam, overleden 19-06-2001.


Kemme A. Ik ben voor mijn vader op zoek naar zijn stamboom.
Is er misschien iemand die dit al heeft uitgezocht en mij hieraan kan helpen? Hij heet G. Kemme en zijn vader was M. Kemme uit Den Bosch. Ik zou het erg leuk vinden als u mij hieraan kan helpen voor hem. Bij voorbaat dank voor alle moeite. Een zoekende dochter.


Henk Bijker Geachte,
Ik ben op zoek, hoe kan het ook anders, naar de stamboom van mijn vader, opa en voorouders. Mijn vader Hilbert Bijker, 30/11/24 geboren te ?, is inmiddels overleden. Ik zoek een startpunt.....
Hoogachtend,
Henk Bijker


Cocx Ik ben op zoek naar fam. Cocx. Veel fam. heb ik vonden in het archief in Amsterdam. Wie weet er iets van deze fam. Het gaat om voornaam, geboortedatum en beroep. Wie helpt mij om onze zoons een leuke stamboom te geven.
Thedo en Truus Cocx


fred Vraagje: Wat is de makkelijkste manier om zoveel mogelijk mensen uit je stamboom op te zoeken?


Joop.v.Lunenburg Ik ben op zoek naar alles wat met de naam van Lunenburg te maken heeft. Ook de naam Dekker daar wil ik zoveel mogelijk informatie over hebben. Vriendelijk groetend, Joop v.Lunenburg


Peter Stegman Leuk om te zien dat de naam Stegman op plaatsen voorkomt (voorkwam) waar ik het eigenlijk niet zou verwachten.


beth Hallo. Mijn zus is de hele stamboom van de oranjes aan het uitpluizen. Nou kan ze niet vinden waar Charlotte de Bourbon is begraven. Ze is te Antwerpen overleden. Zou u mij kunnen helpen? Vriendelijke groet, Beth


Nijkamp Ik wil graag onze stamboek maken. Onze achternaam is Nijkamp.


Els Tveit Ik ben op zoek naar meerdere gegevens van: Klaas Luinstra en Hieke Plantinga, gehuwd 9 december 1876 te Kollumerland. Weet ook nog te zeggen dat Klaas en Hieke op een boot vaarden. Klaas is overleden 6 september 1891, en Hieke heeft de boot genaamd LUINSTRA moeten verkopen in 1892. Vraag is, wie heeft meer gegevens over de ouders van Hieke en Klaas. Alle informatie welkom. Ben op zoek namens de Fam. die in Amerika woont. Graag help.


An van Dillen Ik ben bezig met de stamboom van de Fam. van DILLEN uit de Achterhoek (GLD), en de Fam. KLESSENS uit noord-brabant. Wie kan en wil mij verder helpen. Grt. An.


H.G. van der Linde Wie kan mij meer vertellen over de stamboom van Van der Linde? Mijn opa en oma komen uit Sonnemaire in Zeeland. Mijn oma heet Fonze van haar meisjesnaam. Alvast mijn dank.


M.H. vd Barselaar sr Ik wil kijken of er nog mensen zijn met de naam Van den Barselaar. Ik zelf woon in Spijkenisse en ben geboren in Rotterdam Delfshaven.


Hiemerda Kan iemand mij meer over de naam Hiemerda vertellen; waar deze vandaan komt en wat hij betekent?


Bert Klandermans Hoi, zou iemand mij misschien meer kunnen vertellen over de naam Klandermans? Bert Klandermans.


A. Zijlstra Ik ben op zoek naar gegevens van Tjeerd Zijltra geb: 02-07-1906 in Akkerwoude en getrouwd met Grietje Kuipers geb:05-11-1907 in Twijsel. Wie kan mij helpen om mijn stamboom op te zetten. Graag reactie's op a-zijlstra@wanadoo.nl . Vooral doorgaan met deze mooie site.


Auke Hoekstra Verwantschap met Terwisscha van Scheltinga via Sijbrigje TvS (1866-1938) Gehuwd met Augustinus(Auke) Durks Hoekstra. De stamboom Hoekstra is al voor een heel groot deel uitgezocht.


J.F. Minnema Ik ben op zoek naar mensen met de achternaam MINNEMA.


Hellenthal-Birsak Mijn over-overgrootvader was Jacob Birsak_geb.1817 was getrouwd met Jacoba Maria Moerkerken geb.1818 in Jogyakarta (Ned.Ind.) dochter van Pleun Moerkerken. Vraag ik: Wie was Pleun Moerkerken? Ik wil ook weten: waar kwam Birsak vandaan?


H. van der Meer Ik ben op zoek naar mijn overgrootvader, de vader van Herman Visser uit Wommels Friesland.


M. de Boer Leuk! Kwam een hoop 'bekenden' tegen. Peter Tjeerds Jorritsma staat twee keer getrouwd: een keer met Antje Jans Salverda (de juiste) en een keer met Antje Jans Jorritsma (verkeerde achternaam). Zijn ook meer kinderen uit dat huwelijk dan de hier vermelde.


Anna Petronella de Haan Ik zou graag wat van mijn voorvaderen van mijn vader willen weten. Mijn vaders naam is Piet de Haan en de vader van hem was Watze de Haan, daarna weet ik het niet meer.


Piet Diks Mebius Popma (mijn oom) is niet in Deventer overleden doch in Heerenveen. Verdere gegevens klopten m.i. Groetend, Piet Diks


Henny Bontekoe Ik ben op zoek naar mijn voorouders vanaf 1771 geboren zuid-Holland omstreken Gouda, Waddinxveen en Boskoop. De familie-naam is Bontekoe.


Cardinaal Omdat er een nieuw Cardinaaltje bij komt, heb ik de naam ingetypt en kwam zo bij jullie terecht. Groet.


Aaltje Palsma
*
Ik ben Aaltje Dalemans, geboren Palsma in Franeker op 18-2-1938.


Rijpkema Graag zou ik willen weten, of er een stamboom onderzoek is geweest van mijn naam.


Carina Marbus Hallo, Ik ben Carina Marbus. Ik ben op zoek naar het verleden van mijn achternaam. Zo ver mogelijk terug en het liefst met foto's van personen die ook Marbus heten. Wie kan mij helpen om dat uit te zoeken. Groetjes, carinamarbus342@msn.com


Kobus zoekt info op de naam: Kobus (als achternaam)


Mork Hanenburg Ik zou graag meer van mijn voorouders willen weten.


Gerrit W. de Boer I like this site, and hope to come to it more often. Our family came to canada in 1949. Goodby. G.W. de Boer


G.J. Boorsma Wie kan mij iets vertellen over mijn voorouders, die oorspronkelijk afkomstig zijn uit Tzummarum (19e eeuw) ?


Annet Mudde Beste makers van deze bijzonder informatieve site,
Volgens mij staat er een foutje bij de koningshuizen. De in 1530 overleden landvoogdes der Nederlanden heette voor zover ik heb kunnen nagaan niet Maria van Habsburg maar Margareta van Habsburg. Overigens alle lof!
Hartelijke groet,
Annet Mudde


vallinga tjipke-sybrandus Wie kan mij verder helpen met vader van Age Thomas Vallinga geh met Idje Sjoers plm 1700 m.v.gr.


Schuurs j a b Ik wil graag informatie over Schuurs Rotterdam vanaf 1900 of nog eerder.


ria theuns Hallo ik zoek naar mijn verre verleden wat betreft de fam. Theuns. Wie weet meer? Alvast bedankt. Gr, Ria............


Jan Boonstra Ik zou graag willen weten of er stamboomonderzoek is gedaan naar 'mijn' tak van de familie Boonstra. Mijn vader heette Jan, geboren op 6 mei 1928 in Tietjerksteradeel. Zijn broers waren Auke en Dirk. Zijn zuster heet Jannie.


Kooijman, Th. G. Ik zoek familieleden onder de naam Kooijman. Mijn vader P.J. is in 1898 geboren in Wilnis. Mijn grootvader Gerrit is ook geboren in Wilnis. Zijn vader Jan is geboren in Zwammerdam. Zijn vader Cornelis is eveneens geboren in Zwammerdam. Wie kan mij helpen?
Theo Kooijman


Hans van der Meulen Heden 6 maart 2002, rijkelijk voorzien van 25657 Rooms Katholieken in mijn bestand! Roept U maar! Werk er veel aan, zodat het werkt, fouten dubbelen is altijd een plaag! We houden vol!


Sipke de Jong Zou graag iets vernemen over het voorgeslacht van mijn vrouw. Haar achternaam is 'Opheikens'. Haar vader was Eltjo Opheikens, geboren 16 maart 1892 te Wedde, prov. Groningen.


m.a. moorlag teunissen De heer, mevrouw, ik ben op zoek naar de voorouders van mijn vaders kant. Mijn vader is geb 3 nov 1919 in de gemeente Nijmegen en gestorven 26 juni 1987 te Groningen. Zijn ouders waren Harm Teunissen geb ? te Zwolle en Margje Cornelia Doeve geb te Steenwijk of Meppel? Harm was de tweede zoon van Gerrit Willem Teunissen en Geertje van Keulen, daarmaals wonend te Zwolle en later in Apeldoorn. Graag zou ik wat meer willen weten over mijn overgrootouders. Zelf ben ik op 26 08 1943 te Groningen geboren. Mijn ouders zijn, in mei 1941 getrouwd, Gerrit Willem Peter Teunissen met Pietertje Hendrikje Reemeijer


Ton Veringa Sorry, in eerste instantie heb ik dit bericht via email gezonden. Ik zet het nu ook in het gastenboek.
Ik heb dankbaar gebruik gemaakt van uw gegevens van de familie Koelman, met name Siebe Jans Koelman. Voor ontbrekende gegevens van Hendrikus Johannes Koelman overleden 11-1-1884 te Bolsward zie http://leden.tref.nl/~Veringa
met vriendelijke groet,
Ton Veringa


ettema.eh Geachte mevr/m.h.: Ik heb de naam Ettema gevonden op uw site, mijn grootvader is Johannes Cornelis Ettema 1876, er is al heel wat te vinden aangaande de familie naam Ettema.
Mijn vraag als u mij toestaat, is dit met een speciale bedoeling gedaan, of is dit toeval?.
m.vr gr. E.H. Ettema


zwartepoorte Ik wil graag meer weten over deze familie.


Peter van Oort Hallo, ik ben Peter van Oort, geboren in Malang een stadje op het eiland Java in Indonesie ( Ned. Indie ) en ben op zoek naar de eerste van Oort die het gewaagd heeft naar Indie te gaan. Zijn zoon heet: Johannes Anthonius van Oort( geboren 1830) en getrouwd met Ursula Olymphia Michel (1836-1903). Wie kan me die avonturier helpen ontdekken?


k.ackerman Ik zoek alles van de familie van der lep of van der steege. Ik ben druk bezig met onze stamboom maar kom niet verder op dit moment.


Frederike Ypma Ben op zoek naar de Ypma-lijn van mijn vader, Hendrik Cornelis Ypma, geb. 26-12-1918 te Drunen, noord brabant. Vader Hendrik Ypma, moeder Cornelia Appel. Help!! Weet niet waar ik moet beginnen. Met dank, Fre Ypma


F.A.G.Bachra Op zoek naar de familie Bachra van voor 1768. Er woont ook een familie Bachra in Marocco. Net als mijn voorouders zijn dat ook slagers en slachters. Hoe kom ik meer over hen aan de weet?
Alle hulp welkom en vast bedankt.
Francien van der Veen-Bachra


Willem van Leuveren Is er ook een demo te downloaden. http://www.studiovanleuveren.nl/famleuveren


Holties Leuk idee. Ik ben op zoek naar de roots van de familie Holties.
Mijn homepage is: http://home01.wxs.nl/~holties/


Jan Schonenburg Toevalligerwijs kwam ik op deze site terecht, en schertste het mijn verbazing dat ook mijn achternaam hier op voorkwam.
Ik weet toevallig dat een oom van mijn vader een gehele stamboom van de familielijn op papier heeft staan.
Graag zou ik vernemen hoe men zo'n database op moet zetten.


lotte Bakker Hallo ik ben met een onderzoek bezig naar de achternaam Bakker. De betekenis heb ik al. Ik moet alleen nog de geschiedenis hebben. Het begint in Vollenhoven, een plaats in Overijssel. Wie kan mij hier bij helpen?? Alvast bedankt....


Henda Zwiers Daar met onze stamboom begonnen, ben ik op zoek naar de namen van de ouders van Hendrik Zwiers geboren op 04 februari in Frederiksoord in drente.


H.F.Ferwerda Almere d.d.10-10-01
Totale verbijstering! Mijn halve stamboom staat hierin. Alles uit friesland en boer en katholiek! Oorspronkelijk uit Franeker.


Ben Negenman Via de naam Aaltje Negenman kwam ik achter deze site van u. Ik ben zeer benieuwd of u over de naam Negenman meer informatie hebt. Ik ben een afstammeling van Anne Negenman en Sytske Stoelinga afkomstig van Bakhuizen en Hemelum. Mag ik wat van u vernemen?
Met vriendelijke groet,
Ben Negenman
25 september 2001


vallinga tjipke-sybrandus Otte Ages 1727-30? Zoon van Age Thomas geh.m. Idje Sjoers. Kunt U mij zeggen wie hun ouders en grootouders waren? m.v.g. t


Ellen Barkel Ik ben op zoek naar de betekenis en stamboom van mijn achternaam, Barkel. Kan iemand mij hier misschien mee helpen? Ik heb al heel veel sites bezocht maar tot nu toe niets gevonden! Alvast bedankt!
Groetjes Ellen


Jacques Gommans Wij zijn op zoek naar gegevens van de Familie de Rijk, een welvarende familie die rond 1750-1900 furore maakte in Steyl, gemeente Tegelen.


h hemelsoet Ik zou ook graag mijn stamboom maken en familiewapen opzoeken, maar waar moet ik beginnen? Kan iemand mij daar mee helpen? Alvast bedankt voor de moeite.


Ynke De skreaune haadletter Y wurdt wolris typt as IJ. Wa kin bewize dat men 'Ynskje' skriuwt en net 'IJnskje'?
Reaksjes binne tige wolkom.


Rienk Zwaga Door nieuwsgierigheid gedreven kwam ik hier terecht. Omdat er al het een en ander van de Zwaga's bekend is denk ik dat de Zwaga's hier genoemd, mijn voorouders zijn.


lambier freddy Ik ben op zoek naar mijn grootvaders die in Belgie geboren zijn in de jaren 1800.
dank u bij voorbaat

*   Geverifieerd

 Terug   Invullen Gastenboek   Stamboom